Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Dusinvis av DAB

DAB er sterkt representert på forbrukerelektronikkmessen Electroworld som er i gang i Lillestrøm.RADIONYTT.NO - 12.10.06 - KYRRE DAHL
Forbrukerelektronikkmessen Electroworld åpnet i Lillestrøm i dag. Messen består av alle medier, med mest fokus på TV. Radio-mediet var likevel godt representert, og flere av utstillerne hadde med seg en eller flere radioapparater. Men, det var bare en stand som var helt dedikert til DAB:HC Andersen og Birgitte Johansen i HCAG viser villig frem sine DAB-radioer.

Radiokjendis H.C. Andersen har lansert sitt firma som DAB-radio-spesialisten, og han har med seg et stort utvalg av apparater. En av de nyeste modellene heter Pico fra Revo, som vist på bildet ovenfor. Her har man funnet en løsning på strømproblematikken, ved å bruke et mobiltelefonlignende batteri. Det er velkjent at DAB-radioer bruker mer strøm enn FM-radio, noe som gjør at mange apparater bare går på strøm.
NRK har en stor stand på messen, med direktesending på NRK P1 Oslofjord, en kanal du selvfølgelig får på DAB. Håvard Sylte har daglige sendinger fra Electroworld.
Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Tre nye kanaler fra NRK
12.10.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info