Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Tre nye kanaler fra NRK

NRK har i dag lansert tre nye radiokanaler, NRK Gull, NRK Barn og NRK 5.1, som er den første av sitt slag i verdenRADIONYTT.NO - 12.10.06 - KYRRE DAHL
NRK lanserte verdensnyheten NRK 5.1. under åpningsdagen av forbrukerelektronikkmessen Electroworld i Lillestrøm. NRK 5.1 er verdens første flerkanals nettradio, som sender i seks kanaler, flerkanals surround, kjent fra hjemmekino-anlegg. NRK 5.1 startet sine sendinger kl 14 i dag. Lyden vil bli sendt i 440 og 768 kbps.

NRK lover en lydopplevelse som i en konsertsal. Denne kanalen blir ikke tilgjengelig på DAB, men NRK håper å få den på plass til det digitale bakkenettet for TV. Sendeskjemaet består stort sett av musikk i diverse former, men det er også gjort plass til hørespill og dokumentarer.Samtidig lanserer NRK to andre digitale radiokanaler. Totto Osvold og riksturistsjef Harald Heide Steen sto for presentasjonen av NRK Gull, som blir en retrokanal med innhold fra NRK`s arkiver. NRK Barn blir en ren barnekanal, med sendinger som er tilrettelagt for de yngste. " "Det holder ikke lenger å sende barneradio i 20 min hver dag. Vi er nødt til å sende radio når barna skrur på knappen", forklarte radiosjef Øyvind Vassaasen da han presenterte kanalen i dag.
Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Workshops fulle på under en time
12.10.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info