Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 må forklare seg om P4Bandit

Et noe irritert Medietilsyn henviser til opplysningsplikten og ber om redegjørelse om den nye kanalen P4Bandit.RADIONYTT.NO - 04.10.06 - KYRRE DAHL
I et brev fra Medietilsynet til P4 går det fram at P4 ikke har gitt noe beskjed til myndighetene om at de skal starte en ny radiokanal: " Medietilsynet har gjennom en rekke medieoppslag registrert at P4 planlegger å starte en DAB-only kanal kalt P4Bandit." står det i brevet.

Tonen i brevet er formell, men det kan virke som om Medietilsynet er noe irritert på P4 i denne saken: "Under henvisning til opplysningsplikten i kringkastingsforskriften § 1-6 ber Medietilsynet om å bli nærmere orientert om P4s planer for distribusjonen av P4Bandit. Det vises i denne sammenheng til at P4 i henhold til pkt. 7 i konsesjonsvilkårene har tilgang til kapasitet begrenset til 1/6 av den riksdekkende frekvensblokken for digitale radiosendinger (dvs. 192 kbit/s), samt at det foreløpig ikke er tatt stilling til disponering av eventuell ledig kapasitet på riksblokken." heter det i brevet.

Etter planen skal P4Bandit lanseres 1. november. Mer om dette kan du lese i denne artikkelen:

P4 lanserer rockekanal


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Vil vurdere konsesjonsområdene
04.10.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info