Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Også P3 navnga TV2-reporteren, som humor

Navnet på TV2-reporteren som er vitne i terror-saken, har blitt offentliggjort i Finansavisen, under sterk kritikk av andre medier. Men i P3 er det bare humorRADIONYTT.NO - 29.09.06 - KYRRE DAHL
Det ha vært et rotterace etter at det ble kjent at en TV2-reporter skal ha vært "kjæreste" med en av mennene som er siktet for terror i forbindelse med skytingen mot synagogen i Oslo. Redaktør Trygve Hegnar offentliggjorde navnet på TV2-reporteren i sin avis, og måtte massiv kritikk av andre medier. Men, det er mindre kjent at også NRK P3 også har offentliggjort navnet, som en del av et humor-innslag.

Ifølge VG var det slik det lød (Navnet er fjernet): - Det er noen som vil at vi skal rappe om hvorfor snille damer liker slemme gutter, det henspeiler vel bittelitt på en reporter som har spasert tur i hvert fall, sammen med en kriminell.

- Det er andre som foreslår, som en forlengelse av det, jeg vil gjerne høre en rap om NN (navnet på reporteren) og TV 2 he he, hilsen Tor Arild. Vi får se om vi skal ta en rap om NN (navnet på reporteren), vi vet ikke helt ennå, det er mulig, men NN (navnet på reporteren) er vanskelig å rime på.


P3-ledelsen forsvarer innslaget og dermed offentliggjøringen av navnet: "- P3 må få lov til å harselere med alt, og jeg har ingen problemer med at navnet hennes kommer opp", sier prosjektsjef for NRK Ung, Barbara Jahn, til VG


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Stor interesse for ny konferanse
26.09.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info