Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Stor interesse for ny konferanse

Østlands-journalistenes nye konferanse er nesten fulltegnet. Radiofolk er selvsagt velkomne.RADIONYTT.NO - 26.09.06 - KYRRE DAHL
27. oktober starter Gull og gråstein-konferansen for første gang. Dette er en landsdelskonferanse for journalister på Østlandet. Journalister i andre deler av landet har allerede hatt lignende arrangementer. Det er tydelig at en slik konferanse er etterlengtet, ettersom arrangementet nesten er fulltegnet. Pr. idag er det 128 påmeldte og det er plass til 140, opplyser arrangørene. Radiofolk er selvsagt velkomne.

"Målet er å legge til rette for fagdebatt, både innenfor enkelt-tema og bransje-utviklingsspørsmål, tilpasset for alle typer mediefolk", sier faglig sekretær i NJ og medlem av arrangementskomiteen Trond Idås. "Det er veldig oppmuntrende at det ser ut til å bli fullt allerede første gangen vi arrangerer denne konferansen" sier Idås, som gjerne ser at flere radiofolk melder seg på. Finansieringen av konferansen kommer delvis fra NJ, gjennom vederlagsmidler og fra egenandeler fra deltagerne.

Blant innslagene i årets konferanse finner vi forfatter og artist Jo Nesbø. Han skal snakke om kreativitet og inspirasjon, sett fra en multikunstners ståsted. Sjef i TV2 Interaktiv, Gunnar Stavrum kommer og forteller om hvordan få nettet til å bli en suksess. Det inviteres også til debatt om journalistisk arbeid i minoritetsmiljøer, med forfatter Merete Lindstad og journalist Kadafi Zaman. Konferansen går over tre dager, og det er satt av tid til sosialisering.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

MTG tvangsinnløser P4-aksjonærer
26.09.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info