Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Egen DAB-kanal om været

Neste uke er det ekstremvær-uke i alle NRK`s kanaler, inkludert en helt egen DAB-kanal.RADIONYTT.NO - 19.09.06 - KYRRE DAHL
Uke 39 er tilegnet det alle snakker om, men ingen gjør noe med: været. På tv, radio og nett setter NRK og samarbeidspartnere fokus på ekstremvær i alle dets varianter, fra stekende sol til frådende vannmasser, fra tannhakkende kulde til vindstyrke orkan.

"Ekstremværuka" er et samarbeidsprosjekt mellom en rekke statlige etater og departementer, skoleverket, Meteorologisk institutt, Bjerknessenteret, Forskningsdagene og NRK. I alt er det over 60 tv-programmer og 60 radioprogrammer som dreier seg helt eller delvis om været. På radio blir det om vær i en rekke programmer, blant annet "Sånn er livet", "Friluftsmagasinet", "Pils", "P2-akademiet" og "Norgesglasset".

I tillegg planlegges en egen DAB-kanal, "NRK Ekstremvær". Her vil man følge opp med reportasjer og spørmål og debatter om tematikk som allerede har vært omtalt i andre programmer. For eksempel vil "Verdt å vite" følges opp med innringingsprogram på DAB.

Kilde og foto: nrk


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

P3-lytter lager video for Sondre Lerche
15.09.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info