Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

NRK med Nordens beste radioprogram for barn

NRK tok en førsteplass, en andreplass og to tredjeplasser da Nordens beste radioprogram for barn ble kåret på Marienlyst onsdag.


Bilde: Hedret for Nordens beste radioprogrammer for barn: Eva Stenman Rotstein t v og Lena Gamstrup fra Sveriges Radio og NRKs Christian Marstrander. (Foto: NRK)

RADIONYTT.NO - 14.09.06 - KYRRE DAHL
NRKs Christian Marstrander ble hedret for å ha laget Nordens beste radioprogram for barn i klassen reportasje/innslag.

Sveriges Radio tok førsteprisen i de to andre kategoriene – magasin og litterære programmer. Christian Marstrander fikk sin førstepris som produsent for en anmeldelse juryen betegner som nyskapende. Den ble sendt i NRK P2 og innslaget handler om en ung jente som må stå for meningene sine ovenfor en musikkartist.

NRK tok også andreplass i klasse litterære programmer med Karsten liker å danse av Thor Åge Bringsværd fra Barnetimen for de minste. Barnetimen for de minste tok også en tredjeplass og tredjeplass ble det også til Krutt i støvla fra Lørdagsbarnetimen.

Det er allmennkringkasterne i Norge, Sverige, Danmark og Finland som står bak Prix Nordica. De enkelte kringkastingsselskapene nominerer barneprogrammer i tre kategorier: magasinprogrammer, litterære programmer og innslag.

Radiomedarbeidere for barneprogrammer fra de nordiske allmennkringkasterne har vært samlet i Oslo for inspirasjon, idéutveksling og for å konkurrere om hvem som har de beste programmene eller innslagene for barn mellom 3 og 14 år.

Kilde: nrk


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Slaatsveen og Mørk leder Prix Radio
14.09.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info