Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nytt musikkprogram i P2

Tine Skolmen og Jan Fredrik Heyerdahl er P2`s nye ”musikkmassører”Tine Skolmen og Jan Fredrik Heyerdahl vil alternere som programledere i "Musikkmassasjen". Fotograf : Ole Kaland, NRK

RADIONYTT.NO - 04.09.06 - KYRRE DAHL
Mandag 4. september går startskuddet for et nytt daglig program på P2. Musikkmassasjen vil være en blanding av jazz og klassisk musikk hvor programlederne forsyner seg kraftig i hyllene til NRKs rikholdige platearkiv.

- Jeg gleder meg til å plukke god jazzmusikk som ikke blir spilt så alt for ofte ellers, sier Tine Skolmen. Programmet åpner også for musikkønsker fra publikum, og lytterne oppfordres til å sende inn forespørsler på mail og SMS. - Vi er begge spente på hvilke perler folk savner å høre på radio, sier Jan Fredrik Heyerdahl.

Med ”Musikkmassasjen” ønsker kanalsjef Herborg Bryn å treffe et publikum som har et både bredt og engasjert forholdt til musikk. -Dette er et unikt tilbud man ikke finner på noen annen radiokanal her til lands, sier Bryn. Tine Skolmen er tidligere kjent fra P2s jazzprogram, mens Jan Fredrik Heyerdahl er pianist og har bakgrunn fra NRK Alltid klassisk.

Kilde: Nrk


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Lokalradio-utlysning på nyåret
01.09.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info