Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

To nye DAB-kanaler fra NRK

NRK lanserer to nye digitale radiokanaler, en for barn og en for voksne.


RADIONYTT.NO - 31.08.06 - KYRRE DAHL
12. oktober lanserer NRK to nye radiokanaler. "«NRK Gull» vil gi lytterne unikt radioinnhold fra nasjonens felles hukommelse. Og med NRK Barn får små og store barn endelig et tilbud gjennom hele dagen", heter det i en melding fra NRK.

- Digital distribusjon gir oss muligheten til å utnytte mer av det fantastiske innholdet vi har i NRK. Det er rett og slett vår plikt, mener radiosjef Øyvind Vasaasen i NRK.

- Omgivelsene til barn i dag går i retning av at de kan peke på det de vil ha, og få det med en gang. Det gjelder det aller meste medieinnhold bortsett fra på radio. Der har vi sagt at barna må vente til klokka blir 18.40 før de får det de vil ha. NRK må være der for barna akkurat når de trenger det. Det er for eksempel ganske kjedelig å sitte mange timer i bil og vente på at Barnetimen for de minste skal begynne, sier Vasaasen. Barnekanalen vil være tilgjengelig gjennom hele dagen på DAB, og hele døgnet som nettradio. Innholdet blir en miks av nytt og eldre innhold presentert av egne programverter.

«NRK Gull» retter seg først og fremst mot den delen av publikum som har vokst opp med NRK. - Det blir mer i retning Erik Bye og Søndagsposten enn gjenhør med P3-klassikere. Men kanalen vil også kunne utfylle dagens nyhetsbilde. Vi kan programsette relevant arkivstoff i forbindelse med viktige hendelser og begivenheter. Lytterne kan også være med på å bestemme sendeskjemaet på «NRK Gull» ved å sende inn ønsker til kanalens nettside nrk.no/gull. Vi vet at det er mange som ønsker seg gjenhør med gamle favoritter, sier Vasaasen.

Kilde/Foto: NRK Informasjonsider/Hans T. Wiig Bilde: Erik Solbakken (f.v.), Kari Tinnen, Margrethe Røed og Radouane Kibbou, programledere i NRK Barn.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

The Voice størst under 25 år
31.08.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info