Annonser:



 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ny redaktør for Østfold-radioene

Rolf-Ivar Buerengen blir ansvarlig redaktør for både Radio Moss, Radio Fredrikstad og Radio Sarpsborg. Han gleder seg til å ta fatt på oppgaven.


RADIONYTT.NO - 31.08.06 - KYRRE DAHL
Mediehuset Fredrikstad Blad gjør forandringer i ledelsen på sine lokalradiostasjoner i Østfold. Rolf-Ivar Buerengen blir nå ansvarlig redaktør for alle de tre radioene, Radio Moss, Radio Fredrikstad og Radio Sarpsborg. Rene Svendsen får andre oppgaver innen Mediehuset. Buerengen er i dag Radioleder i Radio Moss og gleder seg til å ta fatt på oppgaven. "Jeg gleder meg til å våkne opp fredag 1. september og gjøre ideer om til praksis. Siden jeg ble klar over den nye rollen min og frem til formalitetene var i orden, har jeg boblet over av ideer og sett mange mulige løsninger for våre stasjoner i Østfold. Med et dyktig team av kollegaer i både Moss, Fredrikstad og Sarpsborg skal vi møte mulighetene og utfordringene sammen.",sier Buerengen til radionytt.no

"Allerede lørdag denne uken samles vi på et felles seminar der mange av føringene for 2007 kan legges i fellesskap, og kollegaene kan bli bedre kjent på tvers av byene. Jeg er opptatt av at vi skal dra lasset sammen, og at det ikke skal være et lederansvar ene og alene at radioproduktet vårt utvikles. Det må hver enkelt bidra til hver eneste dag, hvis vi skal lykkes. Og det er nødvendig.

Kanal 24 er etablert fysisk i Fredrikstad og P4 har en svært sterk posisjon i Østfold. Vi har rent teknisk dårligere dekningsforhold og rammevilkår enn våre hovedkonkurrenter, og vi opererer i relativt små markeder. Derfor kreves det at vi må jobbe steinhardt hver dag for at å fortjene at lytterne skal velge våre radiofrekvenser og bli værende der. Å jobbe i radio kan sammenlignes med å drive toppidrett. Hver enkelt må yte mer enn 100 prosent i hver prestasjon, hver dag, i hver sending, hvert studiostikk. Målet er at flere skal lytte, og at de skal lytte lenger om gangen.

Det blir en krevende, men spennende tid fremover. Men vi skal lykkes. For å gjøre det må vi både se bakover og fremover, ta vare på vår unike posisjon som lokale medier, men samtidig tenke nytt og annerledes. Da vil vi lage overraskende, spennende og engasjerende radio som tiltrekker både lyttere og annonsører.", sier Buerengen.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse:



 Se også:

Kanal 24 styrker salgsavdelingen
30.08.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info