Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Svakere kvartalsresultat fra P4

Til tross for gode lyttertall, opplever P4 nå en kraftig reduksjon av både omsetning og ikke minst driftsresultat. Det kom fram da tallene for andre kvartal ble lagt fram i dag.


RADIONYTT.NO - 11.08.06 - KYRRE DAHL
P4 hadde en reduksjon i inntektene på 15 % i andre kvartal i år, sammenlignet med samme periode året før. Driftsinntektene i Q2 2006 var på 69,1 millioner kroner. Dette går kraftig utover resutatet, som går ned fra 26,6 millioner til bare 9,2 millioner kroner i årets andre kvartal. Da er også ekstra belastning etter nemnd-saken mot Gramo kalkulert inn på 6 millioner kroner. Likevel er altså driftsresultatet uten Gramo-saken nesten halvert.

Adm.dir. Kalle Lisberg er ikke tilfreds med resultatutviklingen i annet kvartal. "Vi har stålkontroll på kostnader og P4 har aldri hatt så mange lyttere registrert som nå. Likevel ser det ut til at vi første halvår har mistet noe av oppmerksomheten hos mediebyråene. Dette skaper problemer for oss som tradisjonelt har hatt 70% av omsetningen kanalisert gjennom disse." sier Lisberg i en pressemelding.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Inviterer til Prix Radio
10.08.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info