Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Mecom kjøper Orkla Media

I ettermiddag ble det klart: Orkla Media går til David Montgomery og hans Mecom. Med på kjøpet er det også flere radiostasjoner.

RADIONYTT.NO - 28.06.06 - KYRRE DAHL
I dag kom meldingen som mange regnet med, men som de ansatte fryktet. Orkla Media selges til britiske Mecom med mediemogulen David Montgomery i spissen. "I den pågående salgsprosessen har flere muligheter vært grundig undersøkt, herunder en norsk og/ eller nordisk løsning for Orkla Media. Slike løsninger har ikke vist seg å være realistiske", skriver konsernet i en børsmelding.

Orkla Media er et kjempekonsern etter norske forhold, med aviser og andre medier i flere europeiske land. I Norge er Orkla Media inne i flere lokale radiostasjoner, som Kanal 1 Drammen og Radio 102 i Haugesund gjennom Drammens Tidende og Haugesunds Avis. I Østfold er Orkla nærmest enerådende med radiostasjoner både i Moss, Sarpsborg, Fredrikstad og delvis også i Halden. I Oslo har Orkla nylig kjøpt seg inn i Radio Tango og de har skaffet seg kontroll over den riksdekkende nyhetstjenesten Riksnytt.

Mecom blir dermed en stor aktør innen norsk lokalradio, men det blir selvsagt bare en liten del av det konsernet driver med. Hva som nå skjer med Orklas radiostasjoner er høyst uklart, men de ansatte i Orkla Media har fryktet Mecom fordi de er kjent for omfattende restruktureringer.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

”DJ Peer” blir programleder på Kanal 24
26.06.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info