Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Anders Sørensen fra Radio Tønsberg til London

Radio Tønsbergs Anders Sørensen blir music scheduler for The Voice TV i London


RADIONYTT.NO - 23.06.06 - KYRRE DAHL
Anders Sørensen startet karrieren i Radio Tønsberg i 2003, og ble ansatt som programansvarlig og musikksjef i januar 2005. Fredag 14 juli kan lyttere i Tønsberg høre ham på ettermiddagen for siste gang på Vestfolds største kommersielle radiostasjon.

Nå bærer det til verdensmetropolen London for 21 åringen fra Vestfold. Han er ansatt i rollen som music scheduler for The Voice TV, en nøkkelposisjon for TV-kanalen. Han tiltrer stillingen i august.

- Dette er en såpass stor mulighet for meg, en jeg rett og slett ikke kan takke nei til. SBS Broadcasting er et av de største mediekonsern i Europa og denne jobben i London er et stort sprang videre i min karriere. Dette gleder jeg meg virkelig til, sier Anders Sørensen.

Anders Sørensen startet sin karriere i Radio Tønsberg i begynnelsen av 2003, og ble i Januar 2005 ansatt som programansvarlig og musikksjef for Radio Tønsberg.

- Tilbudet om ny jobb i London er som en stor bekreftelse på at den jobben jeg har gjort i Radio Tønsberg har blitt verdsatt, fortsetter Anders Sørensen i en mail til radionytt.no.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Ny imaging producer i SBS Radio
23.06.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info