Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Streikene i NRK er endelig over

I natt ble også den siste streiken i NRK avsluttet, etter mer enn to ukers konflikt.


RADIONYTT.NO - 16.06.06 - KYRRE DAHL
Kringkastingens Landsforening ble i natt enige med ledelsen i NRK om en ny avtale. Dermed er 930 medarbeidere tilbake på jobb etter mer enn to ukers konflikt, som blant annet har ført til bortfall av Dagsrevyen flere dager. Det er mer enn en uke siden de 1500 journalistene i NJ gikk tilbake på jobb.

Det gis et generelt tilegg til aIle unntatt joumalister på kr 7.400 pr år med virkning fra 1. mai 2006. Tilegget på kr 1.950 som ble gitt i de innIedende sentraIe forhandlingene er inkudert i dette. Det gis ytterligere et generelt tilegg på kr 6.000 pr år med virknng fra 1. juli 2006. Det gis et generelt tilegg til joumalister på kr 9.500 pr år med virkning fra 1. april 2006. Tilegget på kr 1.950 som ble gitt i de innIedende sentrale forhandlingene er inkludert i dette. Det gis ytterligere et generelt tilegg til joumalister på kr 4.500 med virkning fra 1. juli 2006.

"- Vi er stolte over å ha gjennomført en streik som har resultert i en delvis innfrielse av våre krav med en god lavlønnsprofil, fokus på likelønn, arbeidsbelastning og uttelling på utdanning", sier Stein Kyrre Killi, nestleder i Kringkastingens landsforening på sine hjemmesider.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Richard Paulsen tilbake i Riksnytt
16.06.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info