Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Richard Paulsen tilbake i Riksnytt

Tidligere Riksnytt-sjef, Richard Paulsen, er tilbake på nyhetsdesken.


RADIONYTT.NO - 16.06.06 - KYRRE DAHL
Richard Paulsen hadde ansvaret for Riksnytt / Radio Nettverk i den tiden NRK Alltid nyheter produserte bulletinene. Han hadde også ansvaret for overgangen fra NRK til selvproduserte nyheter. Den gangen var Riksnytt /Radio Nettverk eid av Radio 1.

Riksnytt ble for halvannet år siden kjøpt opp av Fredrikstad blad og Orkla. I den forbindelse ble sendestudio til Riksnytt flyttet fra Oslo til Fredrikstad. Richard Paulsen har arbeidet i nabobyen i Radio Sarpsborg og Sarpsborgavisa etter at han sluttet i Riksnytt for halvannet år siden. Planen til Paulsen når han sluttet som sjef i Riksnytt var å reise hjem til Sarpsborg og bygge om gamle Radio 3 Sarpsborg, men like etter at Paulsen hadde takken ja til jobben ble stasjonen solgt til Fredrikstad blad / Orkla og vips, var han under samme paraplyen igjen som Riksnytt og flere andre radio stasjoner i Østfold.

Hovedgrunnen for at Richard Paulsen gjør comeback igjen som journalist i Riksnytt skyldes at Radio Sarpsborg, Radio Moss, Radio Fredrikstad og Riksnytt har lagt opp til ett tettere redaksjonelt samarbeid. I den forbindelse bytter flere medarbeidere i disse radioene posisjoner. Paulsen sier til radionytt.no at det skal bli fint å få komme tilbake til Riksnytt og arbeide som nyhetsjournalist igjen samt produsere magasinsendinger for Østfold radioene.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Hallvard Bakke ny styreleder i NRK
15.06.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info