Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Gransking av P4 og Kanal 24

Medietilsynet har satt i gang gransking av P4 og Kanal 24, for å se om konsesjonsvilkårene for plassering av hovedkontor blir overholdt.


RADIONYTT.NO - 15.06.06 - KYRRE DAHL
Alle de kommersielle kringkasterne P4, TV2 og Kanal 24 har krav til lokalisering av hovedkontor i sine konsesjoner. P4 har sitt hovedkontor på Lillehammer, Kanal 24 i Fredrikstad og TV2 i Bergen. Medietilsynet vil nå granske hvorvidt disse selskapene oppfyller sine konsesjonsvilkår.

"– Det vi gjør nå er å gjennomgå alle de kommersielle allmennkringkasterne. I konsesjonsvilkårene er det krav til lokalisering", sier rådgiver Line Langnes i Medietilsynet til VG.

Det er likevel ingen klar definisjon av hva et hovedkontor innebærer: " – Vi vil foreta en nærmere vurdering i ettertid, men vi har ingen klar definisjon av hva som er et hovedkontor." sier Langnes til avisen.

Bakgrunnen for granskingen er at Medietilsynet er satt til å føre tilsyn med konsesjonærene: "Det rent innholdsmessige får vi gjennom allmennkringkastingsrapportene. Men det er også naturlig at vi ser på de øvrige sidene ved driften", sier Langnes til VG.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Rekordoverskudd i Radio 102
14.06.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info