Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Rekordoverskudd i Radio 102

Radio 102 i Haugesund kan vise til særdeles gode økonomiske resultater. Nå meldes det om rekord både for overskudd, omsetning og utbytte.

Bilde: Redaktør Per Helgesen, fra radio102`s hjemmeside

RADIONYTT.NO - 14.06.06 - KYRRE DAHL
Radio 102 AS hadde en omsetning på 10,2 millioner kroner i 2005, og leverte et overskudd på 1,9 millioner kroner. Det er det beste resultatet noen gang. Året før var omsetningen på 9,2 millioner kroner og 435 000 i overskudd.

"Først og fremst har vi solgt reklame for en million mer.", sier daglig leder Per Helgesen på spørsmålet om hvorfor det har gått så bra. "Dernest har vi lavere driftsutgifter. Vi har trimma organisasjonen, og har redusert med halvannet årsverk. Og, vi har en knallhard kostnadskontroll", sier Helgesen til Radionytt.no

Det er Haugesunds Avis som er hovedeier i Radio 102 med 76 % av aksjene. Nå henter de ut et rekordstort utbytte fra lokalradioen. Hele 1,1 millioner kroner tas ut til aksjonærene. Det betyr at eierne mottar 1900 kroner pr. aksje.

Tallene for 2006 ser også bra ut: "I år satser vi like ambisiøst og vi holder budsjettet etter fem måneder", sier Helgesen. Foruten gode tall, satser Radio 102 også på teknisk fornyelse, blant annet på data-siden og sendersiden. Stasjonen har eksepsjonelt lite fravær og lyttertallene er helt i topp i lokalradiobransjen. I første kvartal hadde Radio 102 en daglig oppslutning på 32 % i sitt område.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Klart for årets reiseradio
13.06.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info