Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Klart for årets reiseradio

Litt forsinket er sommerens Reiseradio klar. Olav Viksmo Slettan og Shazhad Rana er programledere for årets første sending onsdag 14. juni.


RADIONYTT.NO - 13.06.06 - KYRRE DAHL
Streik i NRK har forsinket oppstarten av årets Reiseradio. – Nå kommer vi i gang og så håper vi lønnskonflikten finner sin løsning og vi kan sende resten av sommeren, sier Reiseradiosjef Wilhelm Haagensli.

Alex Rosen er med i staben og skal være sprelsk reporter i Reiseradioen i hele sommer. Blant de som tar turen innom Reiseradiostudioet første dag er Elvira Nikolaisen. Eskortetjenesten er også på plass og Redningsselskapets Ingvar Johnsen vil fortelle om årets servicetjeneste for båtfolket.


Bilder: Shazhad Rana er programledere for sommerens første Reiseradio, mens Kari Slaatsveen og Geir Schau dukker opp senere som programledere. (Foto: NRK/Ole Kaland)

Kari Slaatsveen, Geir Schau, Cille Biermann, Olav Viksmo Slettan, Shazhad Rana, Finn Bjelke og Ragnhild Silkebækken er noen av programlederne du vil høre i årets Reiseradio, opplyser NRK i en melding. Tradisjonen tro vil de fortelle om badetemperaturer, forsvunne undulater og bringe innslag og stemningsrapporter fra nord og sør, øst og vest.

Fredag 16. juni går den første av en serie sommerkonserter i Reiseradioens regi av stabelen. Her vil blant andre Sissel Kyrkjebø bli å høre fra Lunde sluse ved Telemarkskanalen. Fredager i hele sommer blir det også fredagsekstra som en start på helga og mandag til torsdag på sen kveldstid blir det muligheter å høre igjen godbiter fra dagens sending i Reiseradioens Reviderte.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Riksnytt med reiseprogram
13.06.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info