Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nytt morgenshow i Østfold

Orkla slår sammen morgensendingene på sine stasjoner i Moss, Fredrikstad og Sarpsborg til nytt morgenshow med Morten Marius Karlsen og Torill Stokkan Borgaas.

FOTO: Geir Hansen

RADIONYTT.NO - 12.06.06 - KYRRE DAHL
PRESSEMELDING: Mandag starter vår nye morgensatsning 'Morgenbyrået' på din lokale radiostasjon i Moss (FM 106,9), Fredrikstad (FM 107,7 og 104,2) og Sarpsborg (FM 106,5)! Morten Marius Karlsen og Torill Stokkan Borgaas vekker Østfoldingene med underholdning, god musikk og nyheter og sport fra ditt lokalmiljø.

- Vi vil gi lytterne positiv og frisk start på dagen med underholdning og god musikk, forteller morgenduoen som heretter står opp langt tidligere enn de fleste av oss andre. Allerede klokka 06.00 starter 'Morgenbyrået' med de to på plass din radio. Målet er å vekke deg og nabo'n.

- Det unike med vår radiofrokost er at vi gir deg nyheter og sport fra lokalmiljøet der du bor. Ingen andre radiokanaler er nærmere lytterne sine enn oss her, forteller Morten Marius. - Lytterne skal smøre matpakka med et smil om munnen, håper Torill.

Hun og makker Morten Marius skal overraske Østfoldingene på morgenkvisten med både eksperimenter og stunts, men også være nyttige med trafikkmeldinger, forbrukerstoff og mye annet.

Morten Marius Karlsen har vært å høre ettermiddagen på Radio Moss og Radio Sarpsborg de siste årene. Siden 90-tallet har han også vært å høre på Klem FM, NRJ, Radio Interaktiv (Sonen/TV2), og Radio Fredrikstad (tidligere Kanal 1 Fredrikstad). Torill Stokkan Borgaas har vekket Fredrikstad-innbyggerne det siste året. Hun var også med å starte Radio Fredrikstad sammen med P4s Tor Andersen.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Mer penger til lokalradioene
09.06.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info