Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Slutt på ishockey hos Radio Sarpsborg

Sarpsborg Arbeiderblad har sikret seg rettighetene til å sende Spartas kamper, som nå forsvinner fra FM-båndet.


RADIONYTT.NO - 09.06.06 - KYRRE DAHL
Etter flere år med overføringer av Sparta Sarpsborgs ishockeykamper på lokalradioen er det nå slutt. Neste sesong må du ha PC for å få med deg disse kampene. Det er resultatet av at Sarpsborg Arbeiderblad har ingått en avtale med Ishockeyklubben og dermed sikret seg enerett til overføring.

Det er bare et lite problem. Sarpsborg Arbeiderblad har ikke noe radiostasjon, ihvertfall ikke det de fleste forbinder med radio. De har ingen FM-konsesjon, og må dermed overføre kampene på nettradio.

Ansvarlig redaktør i Radio Sarpsborg, René Svendsen, sier til f-b.no at det hele er trist. – Jeg er skuffet over at vi ikke fikk være med på en eventuell budrunde, sier ansvarlig redaktør René Svendsen. Videre synes han det er trist at Sparta bryter et mangeårig samarbeid med radioen.

De som vil få med seg ishockey i framtiden vil altså måtte slå på datamaskinen. – Det betyr at man må sitte ved en pc, ha høyttalere og en god linje for å få med seg kampene. Man er altså avskåret fra å høre på radio i bilen, i båten eller hvor man måtte befinne seg uten tilgang til pc, sier Svendsen til f-b.no.

Hockeyforbundets generalsekretær Terje Jørgensen er kritisk til at Sparta har valgt å utelate Sarpsborgs eneste lokalradiostasjon med FM-konsesjon i forhandlingene. – Dette er uprofesjonelt håndert av Sparta, sier Jørgensen.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

NRK-streiken er over
08.06.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info