Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ber om forlengelse av lokalradio-konsesjonene

Norsk lokalradioforbund ber om nok en utsettelse av konsesjonsrunden for lokalradioene.


RADIONYTT.NO - 06.06.06 - KYRRE DAHL
Konsesjonene for lokalradio går egentlig ut i desember i år, men myndighetene har allerede vedtatt ett års forlengelse i påvente av politisk behandling av lokalradio-rapporten som ble lagt fram i fjor. Den foreslår blant annet flere endringer i måten konesjonene tildeles på, og endringer i konsesjonsområdene.

Nå mener styret i lokalradioforbundet at det begynner å bli knapp med tid også med ett års utsettelse. I et brev til Kultur og kirkedepartementet, som radionytt.no har fått tak i, ber NLR om nok en forlengelse av konsesjonene: "På styremøte 15.mai ble konsesjonsutlysningen diskutert, og NLR konstaterer at det begynner å haste dersom den allerede vedtatte forlengelsen fre mot 31. desember 2007 skal være gjeldende", heter det i brevet.

"Norsk lokalradioforbund vil med dette signalisere at det omfattende abeidet med våre rammevilkår må gå foran en forhastet utlysning. Vi håper dette viktige arbeidet vil ende opp i en bedre hverdag for våre medlemsstasjoner og ønsker at departementet bruker god tid til å gjennomarbeide en ny forskrift før kommende utlysning." heter det videre i brevet.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Ingen streik i lokalradio
06.06.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info