Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Streik i NRK fra i ettermiddag

Det blir stille i alle NRK`s radiokanaler fra klokka 15 i ettermiddag. SAKEN ER OPPDATERT!


RADIONYTT.NO - 31.05.06 - KYRRE DAHL
Alle journalistene i NRK tas ut i streik fra klokken 15.01. Dermed blir det stille i Radio, TV og internett. Det er LO Stat og Norsk Journalistlag som går ut i streik etter at organisasjonene ikke klarte å komme til enighet med NRK-ledelsen. Meklngsfristen gikk ut ved midnatt, og meklingen har foregått i 14 timer på overtid.

- Målet var å få beveget seg oppover lønnsstatistikken til NRK, der vi i dag ligger på 43. plass. Høyst sannsynlig ville vi rast et godt stykke lengre nedover på lista hvis vi hadde sagt ja til det NRK var villig til å tilby, sier leder av streikekomiteen Pål Hansen i en pressemelding fra NJ.

ifølge nrk.no blir alle Journalistene i NRKJ, og også alle medlemmene til KL og til Musikerforbundet, tatt ut i streik. Ett minutt over tre – kl 15.01 - legger alle som er på jobb, ned arbeidet, og forlater NRKs område, ifølge pressemeldingen.

– Tilbudet innebærer for lite penger til alle. Journalistene i NRK tjener for dårlig, sier NRKJ-leder Leif Kjartan Bjørsvik. – Dette er en kjedelig situasjon. Store deler av NRKs virksomhet blir rammet. Vi har strukket oss langt, sier kringkastingssjef John G. Bernander til Journalisten. br>

Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Jostein Pedersen vraket til Reiseradioen
30.05.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info