Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio 10 legges ned

Elevradioen Radio 10 er lagt ned, blant annet på grunn av den økonomiske situasjonen.


RADIONYTT.NO - 29.05.06 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Radio-10 - en nettradio drevet av og for ungdom legges ned fra lørdag 28.mai kl 22.30. Kanalen som startet 5.september 2005, har hatt stor suksess den siste tiden, bl.a. kåret til Østfolds beste elevbedrift 2006, 2.plass i NM for elevbedrifter, deltagelse på en stor messe i Sverige pluss mye mer.

Nettradioen som litt spesielt, men også som kjent er registrert som en elevbedrift, som registreres igjennom UE (Ungt Entreprenørskap). Radio-10 har i flere sammenhenger blitt brukt som modell for UE, som inspirerer skoler over hele landet til å registrere elev og ungdomsbedrifter.

Grunnet nedleggelse er som følger, uttalt ved siste styremøte noen uker tilbake:

"Arbeidet har krevd mye, og gått utover bl.a skolearbeid. Økonomien itillegg til dette, er noen nevnte årsaker til nedleggelse. Den aller siste sendingen til kanalen vil gå 28.mai kl 21.00, deretter legges kanalen ned"

Det blir nok heller ingen "Ny Radio-10", kom det fram på styremøtet. Muligens vil enkelte i kanalen samarbeide om et nytt prosjekt. Kanskje en ny nettradio med nytt navn, som vil kjempe i toppen om Norges største radio på internett.

28.mai blir en trist dag, men også en dag som skal feires. Vi har opplevd og deltatt på utrolig mye, vunnet flere priser, og til tider vært en av Norges større nettradioer. Dette blir en sending du må få med deg, som starter kl 21.00 - 22.30.

Til slutt; Det har vært HELT FANTASTISK å drive med prosjektet. Vi har fått mange erfaringer, som jeg som daglig leder vet jeg kommer til å få bruk for i senere framtid. De andre 15 åringene ønsker ikke å uttale seg så mye om dette, men etter det de har lært og opplevd, skal man ikke se bort i fra at du ser også dem på en TV-kanal, hører dem på en aller annen riksdekkende radiokanalen e.l. , sier daglig leder Patrick Fjeldstad
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Norea med 35 timers direktesending fra NLM
24.05.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: