Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Norea med 35 timers direktesending fra NLM

Norea Radio satser stort på generalforsamlingen til NLM. 15 medarbeidere skal lage 35 timers direktesending fra vandrehallen i Trondheim Spektrum.

Daværende ordfører Bjørg Wallevik som gjest i 2003. Programledere Ellen Sørlien og Jostein Sæth

RADIONYTT.NO - 24.05.06 - KYRRE DAHL
Pressemelding: 50 års jubilanten Norea Mediemisjon vil lage aktuell radio for mange under generalforsamlingen (GF) til Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) i Trondheim 12.-16. juli. Fra et åpent studio i vandrehallen i Trondheim Spektrum skal 15 medarbeidere fra Norea og lokalradioer produsere 35 timer direktesendt radio.

- Vi tilbyr alle lokalradioer rundt om i landet å ta ned våre sendinger. Sendingene vil også bli lagt ut på www.norea.no/webradio. Dermed kan interesserte over hele verden følge det som skjer på direkten, sier ansvarlig redaktør for Norea Radio i Trondheim, Tore Askildsen.

NRK-medarbeider og tidligere programredaktør i Norea Mediemisjon, Odd Borgestrand, blir redaksjonsleder i Trondheim. Han lover at programmene skal være av interesse langt ut over NLM’s indre krets. - Vi er midt i en kulturby med masse historie. Våre reportere skal jakte på de gode historiene og menneskene som har noe å formidle, og de mange tusen tilreisende skal få praktisk service gjennom programmene sier Borgestrand.

Aktualitetsmagasinet, som sendes kl. 18.00 hver kveld, har fått navnet ”perspektiv”, og det gir et klart signal om at misjonens utfordringer settes inn i et samfunnsmessig perspektiv. Han legger til at generalforsamlingens forhandlinger vil bli dekket av erfarne medarbeidere og Noreas webpastor Asbjørn Kvalbein blir fast kommentator.

Det blir ellers egne programmer for barn og ungdommer. Norea-leder Tore Askildsen skal i tillegg presentere daglige ”nøtter” på lufta. En av premiene er reise og hotellopphold for to på Noreas jubileumsmarkering i Oslo i oktober.

En viktig del av Norea Radios funksjon i Trondheim er direkteoverføring av Bibel-timer og møter. Händels Messias blir fremført i Nidarosdomen av elever ved Kongshaug Musikkgymnas, sier redaktør Askildsen. Han oppfordrer lyttere til å ta kontakt med sine lokalradioer for at disse skal videreformidle sendingene fra NLM’s generalforsamling.

I Trondheim er det Radio Sentrums frekvenser som vil bli benyttet på FM 100,0, FM 106,2 og FM 107,6. For de som ikke får inn programmene på lokalradio er webradio et alternativ. Internettadressen er www.norea.no
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Ny norsk-dansk konsert-turnè fra NRK og DR
23.05.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: