Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Gilde satser på Podcasting

Cutting Edge lager radio for Gilde, som nå kaster seg over podcasting.


RADIONYTT.NO - 23.05.06 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Podcasting brukes allerede aktivt av radio og tv kanaler. Som annonsør blir Gilde en innovativ aktør i dette trendy mediet. Cutting Edge Productions i SBS Radio Norge har utviklet og produserer podcasting for Gilde.

"Gilde kjører i år sommerkampanjen i trykte medier, på gilde.no, ukentlig mail, sms-varsling og sist men ikke minst - som podcast. Det har vært et morsomt prosjekt og samarbeidet med Cutting Edge har vært utmerket. Vi gleder oss veldig til å se hvordan dette slår an,” sier webredaktør i Gilde, Kjersti Sørby.”

”Når podcasting tok av, så vi i Cutting Edge Productions etter en mulighet for annonsørene å utnytte dette på en eller annen måte. For litt over et halvt år siden begynte vi å utvikle et konsept for Gilde. De har lenge vært med i Frokostshowet på Radio 1 der Gildekokken kom hjem til deg og lagde middag for 8 personer. Vi ønsket å dra dette videre og lage et matprogram som distribueres på et utradisjonelt vis, sier daglig leder i Cutting Edge Productions, Marius Skogsrud.” ”Det som er så fantastisk er at brukeren selv velger å høre på dette. Dette gir en god verdi for Gilde, og foreløpig er dette gratis både for brukeren og den som podcaster. Som en del av SBS Radio Norge prøver vi konstant å tenke nye metoder for bruk av nye medier. Vi vil jo treffe lytterne der de er. I tillegg kjører Gilde i disse dager annonsekampanje på Storbyradioen for podcastingen. Flere kommer til å kaste seg på dette nå fremover. Alle som har noe av verdi enten det er underholdning eller annet innhold bør bruke dette, mulighetene er mange, avslutter Skogsrud.”
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

NRK legger ned Europakanalen
22.05.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: