Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Mediasite får med seg Radio Exact

Orklas reklamesamkjøring Mediasite får med seg to viktige lokalradiostasjoner i Hedmark


RADIONYTT.NO - 18.05.06 - KYRRE DAHL
PRESSEMELDING: Mediasite styrker radiosamkjøringen med 20 000 nye ukelyttere. Nå blir Radio Exact Hamar og Elverum med i radiosamkjøringen Mediasite Radio. Dermed omfatter samkjøringen 12 lokalradiostasjoner samt nyhetstjenesten Riksnytt.

Det er nå klart at Radio Exact Hamar og Elverum blir med i Mediasite sin samkjøring på radio. De to lokalradiostasjonene eies av Hamar Media og har kontorer på Hamar og Elverum. Dekningsområdene for Radio Exact er Elverum, Løten, Stange, Hamar, Ringsaker, Gjøvik, Østre /Vestre Toten, Lillehammer, Eidsvoll, Våler, Åsnes og Åmot.

Salgssjef på radio i Mediasite, Gunnar Gundersen, er glad for å få to nye stasjoner inn i samkjøringen, ”Radio Exact er en lokalradio på et veldig høyt nivå og med et nedslagsfelt i en svært viktig region”. ”Vår lokalradiosamkjøringen er blitt ytterligere styrket med dette”, sier Gundersen.

Daglig leder i Exact Media AS, Ola Nybakk, ser også frem til samarbeidet; ” Det har vært en nøye vurdering frem og tilbake, men vi har nå kommet frem til at Mediasite er det beste alternativet for oss. Vi håper dermed vi kan sikre oss inntekter fra riksmarkedet som vi i dag ikke har. Vi har en attraktiv gruppe lyttere og et spennende geografisk nedslagsfelt her i Innlandet. Vi tror dette kan bli en treveis vinnsituasjon for Mediasite, annonsørene og Radio Exact. ”

Mediasite Radio øker dermed den ukentlige dekningen til 540 712 i aldersgruppen 12+ (kilde TNS Gallup SuperNova April 2006). Mediasite Radio befester sin posisjon som Norges nest største lokalradiosamkjøring.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Satser stort på Grand Prix
18.05.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: