Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

20 år på lufta for Country-entusiast

Glenn Tharaldsen kommer høyt opp på lista over lengstlevende lokalradioprogram. Han har vært på lufta hver uke i 20 år med programposten Country-forum.


RADIONYTT.NO - 09.05.06 - KYRRE DAHL
5. mai 1986 ble det første programmet av Countryforum med Glenn Tharaldsen sendt på eteren i Vestfold. Og 5. mai 2006 var Tharldsen på lufta med jubileums-sendingen, etter 20 år på lufta. Ikke bare programlederen var den samme som for 20 år siden. Kjell Olafsen Mo var tekniker i den aller første sendingen, og var på plass også for 20-årsjubileet.

"Countryartisten og låtskriveren Glenn Tharaldsen har hatt programposten Country Forum på Horten Nærradiohver søndag i 20 år. Dette ble feiret med en jubileumsending i går 5/5, som er på dagen 20 år siden programposten startet. Så vidt vi har kunnet bringe på det rene er dette en rekord i radiosammenheng her i landet."

Tharldsen kommer garantert høyt opp på lista over lengstlevende programposter i lokalradio, men er det noen som vet om en programpost med lenger levetid i lokalradio-Norge, så ta kontakt med Radionytt.no på post@radionytt.no


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

DAB-utvalget raser mot IKT Norge
08.05.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: