Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Over 100 norske nettradioer

Det er nå mer enn 100 norske radiostasjoner tilgjengelig på nettradio, og du får alt fra helproffe stasjoner som P4 til stasjoner som har kontor på gutterommet.


RADIONYTT.NO - 05.05.06 - KYRRE DAHL
Mens DAB-debatten ruller frem og tilbake, blir det stadig flere radiostasjoner på internett. En gjennomgang radionytt.no har foretatt via vær søster-side LYTTE.NO viser at det nå er mer enn 100 norske radiostasjoner tilgjengelig på nettradio. Da inkluderer vi alt fra helproffe stasjoner som P4, NRK og Radio 1 til hjemmesnekrede stasjoner som har base på gutterommet.

Det nyeste er at en mengde lokalaviser som Tønsbergs Blad, Østlandsposten og flere andre har startet nettradiodrift, og er dermed med på å gi et stadig større mangfold i eteren. Etter å ha hørt på de fleste radiostasjonene, kan vi konstatere at de fleste sender mer eller mindre den samme mixen av moderne pop-musikk, men du kan også høre nisjepregede musikk-stasjoner ¨ som hardbase og studentradio fra hele landet. NRK har selvsagt også nisjekanaler med klassisk og folkemusikk f.eks. Så langt er NRK Alltid nyheter alene om å lage ren snakkeradio.

Vil du lytte på nettradio? Se mer på LYTTE.NO

Nettradioportalen har i de siste månedene gjennomgått en større oppgradering med nytt design og enklere navigering, samt flere nettradiostasjoner fra både Norge og resten av verden.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Nok et katastrofekvartal for Kanal 24
05.05.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: