Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Studentradio satser på Digasystem

Stavanger studentradio har valgt Digasystem som sitt digitale arbeidsverktøy.


RADIONYTT.NO - 03.05.06 - KYRRE DAHL
Stavanger Studentradio har signert avtale med Soundware Norway og D.A.V.I.D GMBH om bruk av programvarepakken «DigaSystem» i produksjon og avvikling av sendingene sine. Systemet vil bli satt i drift iløpet av mai og ansvarlig redaktør Kent-Amar Eriksen er storfornøyd: «Vi ser innføringen av DigaSystem som et viktig steg i utviklingen av stasjonen og samarbeidet med de andre studentradioene i Norge. Dette er et kraftig verktøy som også brukes av store aktører som NRK, SR, YLE, BBC og en rekke større og mindre radiostasjoner rundt om i verden.», sier han i en pressemelding.

DigaSystem er laget med tanke på å være stabilt, fleksibelt og moduloppbygd. Dette gjør at vedlikehold og videre utbygging vil være enkelt. Støtte for flere databasesystemer som f.eks mySQL gjør at vi kan holde lisenskostnader nede ved å bruke åpen kildekode og unixbaserte servere. DigaSystem støtter også de fleste lydkort «ut av boksen» og vi kan i stor grad migrere eksisterende utstyr inn i systemet uten større endringer.

Det er med glede vi ser at DigaSystem er i stadig utvikling. Support og utviklingsavdelingen har tidligere vist seg å være dyktige problemløsere som lar løsningene komme alle brukere av systemet til gode. Med 10 000 brukere fordelt på 400 mediebedrifter rundt om i verden som daglig bruker systemene fra D.A.V.I.D, føler vi at vi har valgt rette samarbeidspartnere og produksjonssystem.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

PPM vil løfte radiolyttingen
02.05.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: