Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

PPM vil løfte radiolyttingen

De første tallene fra PPM-målingene blir offentliggjort 10. mai, men allerede nå har noen tall lekket ut, blant annet fra P4


RADIONYTT.NO - 02.05.06 - KYRRE DAHL
Det er knyttet store forventninger til den nye typen lyttermålinger, der 500 utvalgte lyttere hele tiden går rundt med en boks som automatisk måler hva de hører på, til enhver tid. De første offisielle tallene kommer først 10. mai, men lekkasjene har begynt, og P4-sjef Kalle Lisberg går i dag ut i VG og forteller at han har enda flere lyttere enn det han hadde trodd.

"– Det gledelige er at PPM-målingene viser at nordmenn totalt sett lytter mer på radio enn de gamle målingene viste. Radiolyttingen øker med 15 prosent. Like gledelig er det at de nye lyttermålingene viser at det ikke er noe bortfall av lyttere under reklamepausene - lyttingen er konstant", sier Lisberg til VG.

Ifølge Propaganda er det de kommersielle kanalene som blir vinnere med PPM. De nevner særlig Kanal 24 og Radio 1. Men den totale radiolyttingen skal visstnok øke kraftig, med 11 %, noe som trolig vil bety at de fleste kanalene får flere lyttere.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

P4 lanserer ny radiokanal
28.04.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: