Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Anders og Lars vil til topps på VG-lista

Anders Van Dahl (P4) og Lars Østli (ENERGY) utgir plate, som de tror kan nå helt til toppen av VG-lista.


RADIONYTT.NO - 27.04.06 - KYRRE DAHL
Anders og Lars er ikke sjenerte av natur og det kan komme godt med når de foran handlende i Karl Johans gate lørdag 29.april skal spille sin første singel ”Er Det Mulig”. Vi har ikke mer enn en låt og vil fremføre ”Er Det Mulig” både i original versjon og i re miks versjon sier gruppens ene halvdel Lars Østli i en melding. Han tror ikke publikum vil gå lei selv om de ikke har mer enn en låt på repertoaret.

Guttenes manager og platesjef i Dream Factory Nordic Ola Kleiven er ikke redd for at konkurransen blant gatesangerne på Karl Johan skal bli for hard for debutantene. Anders og Lars har trent lenge på dette. De er godt forberedt og har alltid med noen ess i ermet sier han og ler.Singlen ”Er Det Mulig” slippes for elektronisk salg samme dag. Gatesangerjobben er et ledd i guttenes ”artist utdanning” sier guttenes manager. Han legger vekt på at Anders scene skrekk nå skal tvinges bort med hyppige opptredener på diverse merkelige steder i Norges land.

Inntektene fra gatesanger stuntet førstkommende lørdag tilfaller Kreftforeningen. Guttene har også bestemt seg for at eventuelle artist royalty fra singelsalget skal tilfalle Kreftforeningen. Vi gjør dette for moro ikke for penger. Vårt motto er ”en hver må kvekke med det nebbet en har” derfor lar vi oss ikke knekke av kritikk som går på vår musikk.

Les og hør mer på P4.no


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Nordmenn er positive til digitalradio
27.04.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: