Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nordmenn er positive til digitalradio

Halvparten av den norske befolkningen har positive forventninger til digital kringkasting av radio og TV. Det viser en forbrukerundersøkelse lagt fram av Norkring


RADIONYTT.NO - 27.04.06 - KYRRE DAHL
Halvparten av den norske befolkningen har positive forventninger til digital kringkasting av radio og TV. Det viser en forbrukerundersøkelse offentliggjort i "Den digitale kringkastingsrapporten 2006", som ble lagt frem av Norkring i dag.

"Rapporten rydder opp i jungelen av nye, ukjente og misforståtte begreper i den digitale tidsalder. Vi håper å kunne åpne øyne for den spennende digitale kringkastingshverdagen som er rett rundt hjørnet. Vi ønsker å forklare forbrukerne bakgrunnen for de teknologiske valg som er gjort. Lytterne og seerne skal kunne føle seg trygge på den nye digitale mediehverdagen," sier Nils-Jørgen Felldal, administrerende direktør i Norkring i en pressemelding.

En undersøkelse i rapporten viser at en klart flertall av norske forbrukere tror digitalisering vil gi bedre dekning og bredere innhold. Likevel har to av ti nordmenn aldri hørt om verken DAB eller DTT (digitalt bakkenett for TV), og det til tross for at den digitale utviklingen er i full gang.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Orkla kjøper Radio Tango
25.04.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: