Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Orkla kjøper Radio Tango

Orkla Media har overtatt lokalradioen Radio Tango i Oslo


RADIONYTT.NO - 25.04.06 - KYRRE DAHL
Rockestasjonen Radio Tango i Oslo får nye eiere. Petter Nyhagen har inngått avtale om å overdra mer enn 90 prosent av aksjene til Orkla Media Dagspresse.

"-Vi er glade for den posisjonen vi nå får i Oslo-området. Radio Tango har drevet med sitt rockeformat i snart 20 år. I stor-Oslo, der antallet radiostasjoner er høyest i landet, har rockestasjonen funnet sin nisje. Lytterne betegnes som urbane, ressurssterke, innovative, musikk/kulturinteresserte og nysgjerrige", sier radiosjef Jørn Johansen i Orkla Media Dagspresse i en melding.

Orkla Media Dagspresse har en offensiv strategi for radio i Norge. Orkla Medias datterselskaper eier selv ni FM-lokalradioer og 5 nettradioer, mens Orkla Media Dagspresse direkte eier 100 prosent av landets ledende nyhetstjeneste for lokalradioer, Riksnytt, og 35 prosent av Radio Prime (stasjoner i Strømstad og Halden).

-Jeg er fornøyd med å ha funnet en sikker og seriøs eier som kan gi kanalen et vesentlig løft, opplyser Petter Nyhagen. Radio Tango sender på FM 105,8 i Oslo-området. Radio Tango har avtale med Glider Management DA om driften. Ansvarlig redaktør er Michael Breines Oredam. Radioen vil i løpet av året få nye lokaler i Akersgata 28 i Oslo sentrum sammen med Avisenes Pressebyrå, Hardware.no, Dagspresse Interaktiv, Tinde m.m.., opplyser Orkla.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Undergrunnsradio vant førsteprisen
25.04.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: