Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Stor oppslutning om lokalradiolandsmøte

Det er ekstra stor oppslutning om årets landsmøte i Norsk lokalradioforbund. Antallet deltagere blir godt over fjorårets konferanse.


RADIONYTT.NO - 20.04.06 - KYRRE DAHL
"Sålangt er 139 personer registrert som deltakere på landsmøtet til helgen", sier organisasjonssekretær i Norsk lokalradioforbund, Øyvind Bischoff Mangerud. "I fjor var det 127 på landskonferansen. Det pleier å dukke opp enda flere deltagere i de siste dagene før landsmøtet", sier Mangerud til radionytt.no

Landsmøtet i Norsk lokalradioforbund arrangeres i Drammen 21-23 april, og det skal blant annet velges ny leder og to nye styremedlemmmer. Bente Klemetsdal fra Radio 1 er forslått som ny leder etter Thomas Giæver, mens Rene Svendsen er forslått som styremedlem. Det var dissens i valgkomiteen om det andre styremedlemmet. Flertallet foreslår Herman Skretting, mens mindretallet foreslår Vigleik Brekke. Styresammensetningen avgjøres lørdag ettermiddag.

"i lokalradioens kanskje viktigste år på lenge med tanke på at linjene og vilkårene for den nye konsesjonsperioden i år utformes, er vi svært fornøyde med at så mange kommer til Landsmøtet". Samtidig har bransjen store utfordringer og det er mange spørsmål som reises i forhold til digitalisering, noe som også blir behørig belyst og debattert under årets samling."

(Radionytt.no følger landsmøtet... )


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Riksnytt bryter med SBS
19.04.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: