Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Riksnytt bryter med SBS

Nyhetstjenesten Riksnytt bryter nå alt samarbeid med sine tidligere eiere SBS Radio, og Mediasite overtar reklamesalget på Riksnytt.


RADIONYTT.NO - 19.04.06 - KYRRE DAHL
2005 kjøpte Orkla Media nyhetstjenesten Riksnytt av Radio 1. Etter oppkjøpet fortsatte SBS Radio å ha ansvaret for reklamesalget. Nå har avtalen imidlertid opphørt og Mediasite overtar ansvaret for alt salg på Riksnytt-produktet.

”Vi er svært fornøyde med å få Riksnytt inn i vår portefølje”, sier salgssjef på Radio i Mediasite Gunnar Gundersen. ”Nå har vi økt vår lyttermasse betraktelig og kan dermed tilby våre annonsører et enda mer spennende lokalradioprodukt”, sier han i en pressemelding.

Mediasite har med Riksnytt på laget, i følge TNS Gallup SuperNova, 144 731 dagslyttere og 516 628 ukelyttere å tilby sine annonsører. Dermed er Mediasite Radio Norges nest største lokalradioprodukt.

”Det er klart at vi nå stiller i en helt annen klasse enn tidligere”, fortsetter Gundersen. –”Endelig kan vi virkelig kjempe om riksannonsørenes reklamekroner på radio”.

Riksnytt produserer og distribuerer nyhetsbulletiner hver eneste dag på 64 lokalradiostasjoner i hele Norge. Reklameproduktet består av 2 minutters reklamebrekk etter hver nyhetssending.

”Produktet er spennende og annerledes, og når i første rekke ut til folk utenfor de store byene”, sier Gundersen. ”Vi tror også at lytterne er mer oppmerksomme rundt nyhetene, noe som selvsagt kommer annonsørene til gode”.

Opphøret av salgsavtalen med SBS Radio er udramatisk. ”Vi har hele tiden hatt en åpen dialog med Mediasite”, sier Commercial Director i SBS Radio, Jan Karlsen. ”Vi har i fellesskap kommet fram til at det er best at Mediasite overtar salget av Riksnytt. Våre produkter på radio er i utgangspunktet storbyprodukter. Siden Riksnytt når utenfor storbyene har produktet vært litt vanskelig å plassere i vår portefølje. Men jeg har veldig stor tro på produktet, og ønsker Mediasite lykke til med salget”

I tillegg til Riksnytt består Mediasite Radio av 8 lokalradiostasjoner. Disse er Radio Fredrikstad, Radio Moss, Radio Sarpsborg, Radio 102 Haugesund, Kanal 1 Drammen, 1 FM Molde, P5 Arendal og P5 Solungen.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse:



 Se også:

Vil sette krav til DAB-salg for FM-slukking
18.04.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: