Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Cutting Edge etablerer seg i Trondheim

Økt pågang av kunder gjør at lydbyrået Cutting Edge nå etablerer seg i Trondheim også.


RADIONYTT.NO - 05.04.06 - KYRRE DAHL
Cutting Edge Productions åpner en ny produksjonsavdeling i Trondheim og er dermed representert i Oslo, Bergen og Trondheim. Hovedkontoret i Oslo skal sette fokus på de store annonsørene og byråkundene.

”Vi har satt opp en avdeling i Trondheim for å ta hånd om den økte pågangen vi har av nye kunder. Det er mange som liker vår ukompliserte og effektive måte å jobbe på. Flere vil også ha reklamelyden sin i flere kanaler. Å ikke profilere seg med en konsekvent reklamelyd i radio, tv og på nett forstår jeg ikke. Lyd på nett er det dessverre ikke så mange som har fått grepet på enda. Det gjør at lyd på bannerannonser ofte blir sett på som støy. Vi har jobbet mye med å bli flinke på lydprofilering for flere media. Mulighetene med lyd i nye medier er veldig spennende", sier daglig leder Marius Skogsrud i en melding.

Cutting Edge Productions skaper reklamelyd for annonsører over hele landet. Virksomheten er en del av SBS Radio Norge AS, som også innbefatter radiostasjonene Radio 1 og The Voice of HipHop & RnB.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

57 lokalradioer kan miste konsesjonen
05.04.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: