Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:
 Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

NRK P1 best likt

NRK P1 kommer best ut på ni av ti kriterier i den årlige undersøkelsen der lytterne sier hva de mener om radiokanalene.

BILDE: Kanalsjef i P1, Tommy Hansen

RADIONYTT.NO - 30.03.06 - KYRRE DAHL
NRK P1 har de beste programlederne, den beste underholdningen, er best på sport, nyheter, kultur, distriktsstoff og er den radiokanalen som er best likt og som folk har størst tillit til, viser en undersøkelse TNS Gallup har foretatt.

TNS Gallup har spurt et representativ utvalg på 1005 nordmenn om hvordan de opplever norske radio- og TV-kanaler. Storebror NRK P1 scorer suverent best av radiokanalene og er best på ni av ti kriterier.

- Dette er en fjær i hatten til alle som er med på å lage NRK P1, sier kanalsjef Tommy Hansen. – Å være både størst og samtidig best likt er ikke bare enkelt. Vi jobber kontinuerlig med å lage et enda bedre radiotilbud og setter utrolig stor pris på å få bekreftet at vi lykkes også kvalitativt gjennom en slik undersøkelse, sier Hansen i en melding.

Av enkeltresultatene er han kanskje mest fornøyd med at stadig flere yngre sier de liker P1-musikken. – Det har vært mye fokus på musikken i P1. Med rundt 1,6 millioner lyttere hver dag skal det mye til for å finne og spille en musikk som både 30- og 80-åringen liker. Denne undersøkelsen viser at stadig flere yngre setter pris på P1-musikken og at stadig også en stor majoritet av de eldre også liker P1-musikken, sier han.

Videre er han glad for at P1 scorer så høyt og er den radiokanalen som rangeres høyest både når det gjelder nyheter, sport, distriktsstoff og samfunns- og debattprogrammer. – Dette viser at vi er en viktig radio for folk flest og som lytterne gjerne hører på. Vi har jo lenge hatt ”godt selskap” som vårt motto. Denne undersøkelsen viser at vi ikke bare er "godt selskap", men også et "viktig selskap" for det store flertall av norske radiolyttere, sier P1-sjef Tommy Hansen.

Årets undersøkelse var den ellevte i rekken hvor NRKs sterke og svake sider i forhold til andre radio- og TV-kanaler blir målt i en profil- eller omdømmeundersøkelse. 1005 personer i et landsrepresentativt utvalg er spurt av TNS Gallup om hvordan de rangerer kanalene i ulike programkategorier.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Eierstrid og søksmål i Radio Haugaland
30.03.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: