Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:
 Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Riksnytt lanserer teknologi-program

I tillegg til nyheter lanserer Riksnytt nå et et program om datamaskiner, dataspill og mobiltelefoner.


RADIONYTT.NO - 28.03.06 - KYRRE DAHL
Riksnytt sender nyhetsbulletiner til lokalradioer over hele landet, men satser nå også på produkter mellom nyhets-sendingene. Det er opp til hver enkelt radiostasjon å betemme om de vil sende programmet, men slik blir det nye tech-showet presentert fra Riksnytt:

I programmet Tekno-Tur, har programleder Jessica Jansson selskap av Tor Fosheim, "Tekno-Tor", fra Hardware.no. Målgruppen er yngre voksne og innholdet skal formidles på enkel og lettfattelig måte.

Programmet har allerede blitt populært som podkasting (bl a 8. plass på iTunes liste over mest nedlastede radioprogrammer), mye takket være aktiv promovering på hardware.nos nettsted (mer enn 200 000 unike brukere per uke).

Hver uke beretter Tekno-Tor siste nytt fra teknikkens verden. Med glimt i øyet snakker Jessica og Tekno-Tor om nye mobiltelefoner, råe digitalkameraer, kule håndholdte PC-er og mye annet. Mottoet er: ”Jessica spør, Tekno-Tor svarer”.

Målet med programmet er at Tekno-Tor med sin fascinasjon for tekniske ting, med hjelp av Jessica, skal lære lytteren mer om alt det nye. I hvert program forteller også Tekno-Tor om et nytt spill han har testet, noen ganger er det et spill for PC, andre ganger et spill for konsoll (Playstation2, Nintendo etc).

For å gi lytteren en ekstra god grunn til å høre på Tekno-Tur har vi hver uke en ny konkurranse med mulighet å vinne flotte premier. Jessica spør, lytteren svarer på SMS og premiene er ting som mp3-spillere, høyttalere og digitalkameraer.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Kanal 24-ansatte må vente på lønna
27.03.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: