Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

NRJ i pluss for første gang

NRJ Norge, med kanalene Energy og Klem Fm, har lagt fram sitt første positive årsresultat, og vil nå ekspandere.

BILDE: Adm. Dir. Richard Mazeret i NRJ Norge

RADIONYTT.NO - 24.03.06 - KYRRE DAHL
NRJ Norge hadde i flere år store million-overskudd, men i fjor ble det pluss for første gang. 2005 ga NRJ et overskudd på 227 000 kroner mot et underskudd på 7,4 millioner kroner i 2004. Samtidig økte driftsinntektene fra 11,8 millioner til 12,4 millioner kroner.

"- Bortfall av salgskostnader på grunn av godt salgssamarbeid med SBS Radio er hovedårsaken til at vi nå går i pluss", sier Richard Mazeret, administrerende direktør i NRJ Norge, til Dagens Næringsliv. Nå uttrykker eieren NRJ Gruppen et ønske om å ekspandere videre i Norge sammen med en norsk eller nordisk partner. NRJ ønsker en mediehus-partner med erfaringer fra flere mediekanaler. Et slikt samarbeid vil åpne nye muligheter for vekst og ekspansjon av radiostasjonene ENERGY og Klem FM.

I dag kontrollerer NRJ Gruppen 100 prosent av NRJ Norge. For å sikre videre vekst har ledelsen i NRJ Norge blitt instruert av styret til å undersøke mulige fremtidige veivalg, herunder muligheter for partnerskap og nye oppkjøp. En slik pågående strategiprosess kan medføre at NRJ Gruppen i fremtiden vil vurdere å dele eierskapet i NRJ Norge med en norsk eller nordisk partner.

”NRJ har vært aktiv i norsk radio i åtte år. Det første steget var å etablere radio-virksomheten i Norge. Det andre steget var å oppnå lønnsomhet, og nå er neste steg å finne et partnerskap med potensial til å akselerere den videre utviklingen av radiostasjonene våre. NRJ Norge har en unik markedsposisjon i norsk lokalradio, og er i dag den eneste uavhengige radioaktøren i Norge som er tilgjengelig for samarbeid med et annet mediehus,” sier adm. direktør Richard Mazeret i NRJ Norge i en pressemelding.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Radio taper mot internett
23.03.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info