Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Tidligere Radio 1-folk bak nytt mediebyrå

Lydbyrået Vox Media er etablert i Bergen. Bak prosjektet står blant annet Fred Olav Johannesen, Jon Refsdahl og Stian Eliassen, alle kjent fra Radio 1. De får også med seg Frode Langhelle.


RADIONYTT.NO - 07.03.06 - KYRRE DAHL
PRESSEMELDING:

Nyoppstartede Vox Media har ansatt Radio 1 Norges tidligere imageprodusent Stian Eliassen som ny produksjonleder. I tillegg er tidligere programsjef i Radio 1 Bergen og Image director for Radio 1 Norge - Frode Langhelle - engasjert som konsulent.

Vox skal være et one-stop-byrå for annonsører, medie- og reklamebyrå, radio- og TV-stasjoner som ønsker strategisk lyddesign, reklameproduksjon eller rådgivning. Bak det bergensbaserte byrået står blant andre tidligere eier av Radio 1 Bergen – Fred Olav Johannesen – og tidligere Cutting Edge-direktør Jon Refsdahl. - Vi ønsker å knytte til oss det fremste av kompetanse innen lyddesign og medieutvikling i Norge, derfor var det naturlig og invitere både Frode Langhelle og Stian Eliassen med på laget, sier Jon Refsdahl. Stian Eliassen kommer senest fra stillingen som Imagingprodusent hos Radio 1 Norge/SBS Radio og har vært den som i de siste årene har produsert all imaging for Radio 1s stasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, samt The Voice. Fra 1999 til 2003 var Stian sentral i reformateringen av Radio Hamar, som nå i 6 år har ligget stabilt på Topp 10-listen over lytteroppslutning for lokalradio, og han var daglig leder og gründer av HørHer Lydproduksjon. - Å få være med å bygge et så ambisiøst byrå som Vox fra starten er en stor utfordring, og en jeg ikke kunne si nei til. Siden jeg tidligere har jobbet med produksjon og utvikling i radio bringer jeg med meg en kunnskap om hva kundene forventer av oss som byrå, sier Eliassen.

Frode Langhelle er Norges mest brukte lyddesigner for Media. Han har produsert over hundre jingler for NRK, stått for promolydbildet til noen av TV2s største satsninger - som Idol, Farmen, 24, Spellemannsprisen og ”Se hva som skjer”. Han har produsert lydinnpakning for blant annet Coca Cola og Netcom og har de siste 9 årene fungert som sound-ansvarlig for Radio 1 Norge og The Voice. Han har i tillegg til dette gjort strategisk lyddesign for over 20 media kanaler og var med å starte lydbyrået Cutting Edge Productions i 1999. Han har vært daglig leder for musikkanalen MFM, vært programsjef For Radio 1 Bergen fra 1997 til 2005 samt musikksjef for Radio 1 Norge, The Voice Melodi Fm og Klem FM. Frode Langhelle er også brukt som foreleser på NAB Europe hvor han holdt foredraget ”The strategic edge of good production” for Europeiske lyddesignere. - Den erfaring og kompetanse vi nå samler under Vox Media er, sammen med beintøffe garantier og partneravtaler, kundens trygghet i et presset mediemarked, sier Jon Refsdahl.

VoX Media AS ble etablert i 2006. Byrået med hovedsete i Bergen leverer strategisk lyddesign for radio og TV, reklameproduksjon og konsulenttjenester innen radiodrift og marketing – og garanterer resultatene. Bak Vox Media står blant andre radioveteranene Jon Refsdahl, Fred Olav Johannesen, Bente Bjørnsen og Stian Eliassen.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Scansat vil saksøke Tono
06.03.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info