Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Forandringer i Radio 1

Radio 1 skifter navn til SBS Radio. Samtidig blir det utskiftinger i ledelsen.


RADIONYTT.NO - 27.02.06 - KYRRE DAHL
Det er SBS som eier Radio 1 etter at de kjøpte alle aksjene i Radio 1 Norge fra Clear Channel og Aller for tre år siden. Nå vil SBS gjøre det tydeligere hvem som eier selskapet og døper om Radio 1 Norge til SBS Radio. Dermed er det SBS Radio både i Danmark, Norge og Sverige. Navneskiftet får ingen betydning for navnet til de lokale radiostasjonene, som fortsatt blir hetende Radio 1 Oslo etc...

I forbindelse med navneskiftet er det også utarbeidet en ny strategi og visjon for selskapet. "– Vår visjon er å bli ledende innen musikkunderholdning, og strategien er at vi skal utvikle lønnsomme og målrettede kommunikasjonsløsninger på tvers av ulike mediekanaler. Vi opererer i dag både i tv- og radiomarkedet, vi er i ferd med å utvikle en internettsatsing som skal være på plass innen utgangen av mars, vi er på mobil og podkasting og vi er tilstede i alle fire største byene. Da er det viktig med et felles navn og en felles visjon", sier daglig leder Bente Klemetsdal til Kampanje.

Samtidig, men uten sammenheng med navneskiftet, kommer meldingen om at Jan Hartlin slutter som markedsdirektør i Radio 1 Norge. Det er Tommy Gaustad som overtar hans jobb og blir dermed markedsdirektør i SBS Radio. Hartlin flytter hjem til Sverige for å være mer sammen med sin familie.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Kanal 24 har snart nok penger
23.02.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info