Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kanal 24 har snart nok penger

Kanal 24 trenger kanskje snart ikke å tigge om mer penger fra eierne sine. Kanalen melder om 40 % økning i 1. kvartal.


RADIONYTT.NO - 23.02.06 - KYRRE DAHL
Kanal 24 er etterhvert blitt en pengesluk av dimensjoner aldri tidligere sett i radiobransjen i Norge. Men, nå lysner det litt! I 1. kvartal ligger Kanal 24 an til en omsetningsøkning på hele 40 %, melder Kampanje.

I 1. kvartal 2005 hadde Kanal 24 en omsetning på 13,8 millioner kroner. En økning på 40 % kommer godt med, for det er fortsatt langt frem til kanalen kan begynne å tenke på overskudd. Snart skal eierne, med TV2 i førersetet legge ut 20 millioner kroner til. Det kan jo hende at det blir siste gangen eierne må ut med penger.

Omleggingen av lyttertall til PPM kan være en av årsakene til økningen: " Jeg tror det ligger en latent forventning til PPM i markedet, og kundene er klar over at det ligger en oppside i å inngå avtaler på radio nå. Men mye skyldes også at produktet vårt er bedre og at andelene øker i viktige målgrupper. Dette har med timing å gjøre også. Sist gang toget gikk for årsavtaler på radio var høsten 2004, og det er først nå vi får betalt for de forbedringene vi har gjort", sier Kanal 24-sjef Jan Erik Pedersen til Kampanje.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Milliondryss til lokalradioene
23.02.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info