Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio Tango begjært konkurs

Aller Edge begjærte lokalradioen Radio Tango i Oslo konkurs, men har nå trukket begjæringen tilbake OPPDATERT!


RADIONYTT.NO - 14.02.06 - KYRRE DAHL
Aller Edge er et selskap som blant sørger for at Radio Tangos nettradio er på lufta, men nå er det knute på tråden i samarbeidet. Aller Edge har gått til det dramatiske skrittet å begjære Radio Tango konkurs. "- Saken har gått så langt, ja", bekrefter daglig leder i Aller Edge, Ole Jørgen Torvmark, overfor Propaganda.

Torvmark vil ikke si hvor mye penger Radio Tango skylder Aller Edge: " - Saken har rullet en stund. Dette er del av en helt vanlig prosess når vi ikke har blitt enig om oppgjøret", sier Torvmark. Ansvarlig redaktør Michael Breines Oredam i Radio Tango bekrefter ifølge Propaganda at det lille radioselskapet er begjært konkurs.

OPPDATERT: Like etter at denne saken kom på trykk ble konkurs- begjæringen trukket tilbake. "- Alt er betalt og i sin skjønneste orden", ' sier styreleder i Radio Tango, Petter Wessel Nyhagen, til Propaganda. "- Det stemmer at begjæringen ble trukket i dag. Det er fordi Tango har innfritt oppgjøret helt og holdent", daglig leder i Aller Edge, Ole Jørgen Torvmark.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Moro med reklame på NRK
13.02.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info