Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

"Radiobransjen er useriøs!"

Radiobransjens bruk av lyttertall får mildt sagt stryk-karakter av Kampanjes nettredaktør Audun Giske


RADIONYTT.NO - 06.02.06 - KYRRE DAHL
"Radiobransjen er useriøs" Det hevder nettredaktør i Kampanje, Audun Giske, i sin siste kommentar. Han er lei av at radiokanalene opererer med forskjellige tall, som f,eks sist måned: "I januar skrev NRK om rekord for sine kanaler på alle ukens dager i hele 2005, P4 meldte om økning på hverdager i 2005, Kanal 24 kunne fortelle om flere lyttere enn noen gang på hverdager i desember, og for å gjøre forvirringen komplett meldte Radio 1 Storby om et knallsterkt fjerdekvartal."

Giske mener at dette i beste fall er forvirrende: "..Da må vi kunne forvente og forlange at radiokanalene også viser edruelighet i sitt informasjonsarbeid og sin omgang med tall. Ingen er tjent med at folk flest sitter igjen som spørsmålstegn etter å ha lest om lyttertall, og den profesjonelle målgruppen lar seg neppe lure.", skriver han i sin kommentar.

Han har på den annen side tro på fremtiden og PPM: "....Vi gleder oss også, fordi vi tror dette vil gi oss et mer ryddig radiolandskap, mer nøyaktige tall og tall som ikke bare lar seg sammenligne fra radiokanal til radiokanal, men også med seertall på tv og brukertall på nettet.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

PPM-målingene er i gang
06.02.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info