Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 tar krafttak mot kreft

Briskeby, Marit Larsen og Tone Damli Aaberge har alle sagt ja til å delta i årets Kraftak mot kreft, som P4 og Kreftforeningen står bak.


RADIONYTT.NO - 02.02.06 - KYRRE DAHL
Uke 10 er er aksjonsuka for årets Krafttak mot kreft. Og i år blir det konsert-turnè i fem norske byer. Den første konserten går av stabelen i Trondheim 4. mars, skriver Adresseavisa. Da blir det konsert med Briskeby, Marit Larsen og Tone Damli Aaberge på Torget i Trondheim.

Aksjonen har som mål å sette fokus på forsking på kreft. Denne gang er det særlig kreft og menn som settes i sentrum. - Det er viktig å fokusere på kreft og menn. Hvert år rammes rundt 4000 prostatakreft. Det viser at dette er viktig arbeid å sette fokus på, sier Terje Mosnesset, pressesjef i Kreftforeningen, til adressa.no.

Konserten som starter i Trondheim er en del av et turnesamarbeid mellom Kreftforeningen og P4, og vil innom totalt fem byer i Norge - Trondheim, Oslo, Kristiansand, Lillehammer og Bergen. I hver by vil det i tillegg til konsert bli sendt direkteradio med fokus på kreftsaken.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Aylar Lie blir programleder på Energy
01.02.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info