Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kanal 24-selger kåret til årets selger

Siri Børsum fra Kanal 24 ble kåret til årets medieselger under Purple People Awards i går.


RADIONYTT.NO - 27.01.06 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Siri Børsum, team leder i Kanal 24, ble kåret til ” Årets Medieselger” i prisutdelingen Purple People Award under Mediaforums nyttårsmøte i går kveld. I alt var det 17 medieselgere nominert til prisen, som er innstiftet av Mindshare for å fremme mediefaget hos medieselgerne.

I følge juryen la de vekt på at Siri Børsum har erfaring fra media og mediabyrå. Hun jobber for en kanal som ikke har fått noe gratis, men makter å posisjonere sitt produkt på en offensiv og vel dokumentert måte gjennom å være grundig og profesjonell. Dessuten er hun en sterk talsperson for radio og mediekanal og for Kanal 24s potensiale og posisjon i radiomarkedet. Siri Børsum er virkelig på hugget for Kanal 24 og er fleksibel, effektiv og nøyaktig i jobben. Hun yter stor service for annonsører og mediebyråer og sørger for at vi får value for money, sier Rune Danielsen, administrerende direktør i mediebyrået Mindshare.

Siri Børsum er 31 år, gift og en datter. Siri har 6 års utdannelse. Fra ”Queen Margareth University Collage i Edinbourgh hvor hun har Bachlor i Media og Communicasjon. Etter det tok hun Master i European Business & Languages. Siri startet i Egmont Serieforlag på salg support. Deretter gikk hun til Zenith Media som mediaplanner for så å etablere OMD i Norge med Nils Røang. Før hun startet i Kanal 24 var hun ett år i Mediacom som medierådgiver.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Redaksjonellt løft på Radio Moss
25.01.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info