Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Zett inngår strategisk samarbeid med Kanal 24

A-pressen og Orkla Medias nettportal for digitale rubrikkannonser Zett.no, har inngått et strategisk samarbeid med Kanal 24.


RADIONYTT.NO - 19.01.06 - KYRRE DAHL
Pressemelding:A-pressen og Orkla Medias nettportal for digitale rubrikkannonser Zett.no, har inngått et strategisk samarbeid med Kanal 24.

”Kanal 24 er inne i en svært positiv utvikling, og vi har valgt kanalen som strategisk radiomedie fordi Kanal 24 gjennom hele 2005 har vist at de får stadig flere lyttere, og profilen på radiokanalen har blitt tydelig og god. Zetts radiostrategi er at høyere frekvens og en tydeligere påvirkning på en radiokanal, vil gi bedre resultat en å spre markedsinvesteringen over flere kanaler.

”Radio som medium er i fremgang og 2006 vil bli et nytt spennende radio-år, med blant annet innføringen av nye elektroniske målemetoder (PPM). Vi tror vi får mye igjen for pengene ved å investere i Kanal 24,” sier markedsdirektør i Zett.no, Jon E. Fornes

Kanal 24`s lyttere vil høre mye fra Zett i tiden fremover. I tillegg til å ha kjøpt værsponsoratet for hele 2006, skal Zett avvikle kommersielle radiospotter gjennom året.

”Zett.no er en svært interessant kunde for oss fordi de vil ta i bruk alle de muligheter radio som medium gir.” uttaler Jan Erik Pedersen, Radiosjef i Kanal 24. ”Ved å kombinere sponsorat, kommersielle spotter og promotionaktiviteter, vil dette bli et ”best case” på hvordan man skal som annonsør skal jobbe med radio. Det skal bli svært interessant å følge med på de målinger vi skal gjøre ut mot målgruppen” sier Pedersen. Like barn leker best Kanal 24 befinner seg i likhet med Zett i en utfordrerposisjon. Utfordrere er nødt til å tenke utradisjonelt, og må hele tiden jobbe hardere. ”Vi identifiserer oss langt på vei med Kanal 24” sier Fornes, og vi har allerede utvekslet nyttig erfaring ved det å være i en nr. 2 posisjon. Det er i tillegg god match mellom merkevareidentitetene til de to partnerne.


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

HC i designkrig med Tivoli Radio
19.01.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info