Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Marius Skogsrud ny sjef i Cutting Edge

Marius Skogsrud er ansatt som ny daglig leder i lydbyrået Cutting Edge, som er en del av SBS Radio i Norge, sammen med bl.a. Radio 1


RADIONYTT.NO - 09.01.06 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Marius har jobbet med både salg og produksjon i selskapets Oslo-avdeling siden 2003. I sin nye stilling vil Marius være overordnet ansvarlig for firmaets salgsresultater så vel som alle produkter Cutting Edge Productions leverer.

"Jeg ser i hovedtrekk to spennende utfordringer for 2006. Vi skal bli enda sterkere på radioreklameproduksjon, og lage effektiv og kreativ radioreklame for våre kunder. Cutting Edge Productions skal også oppnå høyere kjennskap ute i mediebransjen. Vi har lydprodukter for film, tv, internett, mobil og MP3-spillere på agendaen for det året vi nå er inne i."

Cutting Edge Productions er et lydbyrå lokalisert i Oslo og Bergen. Virksomheten er en del av SBS Radio i Norge, som også innbefatter radiostasjonene Radio 1 og The Voice of HipHop & RnB. Med en årlig omsetning på ca 6 millioner kroner og noen av landets fremste kreatører innen lyd på laget, er vi ledende på lydprofilering i Norge.

"Marius Skogsrud har bred erfaring innen lydproduksjon, og vi har stor tro på Cutting Edge Productions videre framgang i årene som kommer", sier styreleder Bente Klemetsdal. Se også:

Berte Rommetveit til Kanal 24
05.01.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no