Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Berte Rommetveit til Kanal 24

Skuespiller og NRK-produsent Berte Rommetveit går fra NRK for å bli musikkprodusent i Kanal 24


RADIONYTT.NO - 05.01.06 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Berte Rommetveit går fra NRK til Kanal 24 og blir ny musikkprodusent i rikskanalen mandag 9. januar. Hun vil dermed forsterke musikkavdelingen i Kanal 24 og bidra til ytterligere fokus på slagordet ”Bra musikk”. Berte skal jobbe tett med Kanal 24s profilerte musikksjef Tone Lise Skagefoss.

Berte har solid kunnskap om norsk musikk og har i NRK bygget opp videoprogrammet ”Svisj Urørt” på NRK 2, samt drevet hjemmesidene til TV-programmet. Berte Rommetveit har også gitt ut en popquizbok. Berte er også skuespiller og er kjent for mange som nissemor i TV 3s julekalender ” Tjuefjerde ”. Hun er nå aktuell i TV 2-serien ”Seks som oss” og som Laila i den populære reklamefilmen for Peppes Pizza.

- Vi gleder oss til å få Berte med på laget, sier programdirektør i Kanal 24 Sebastian Løberg. Berte vil bidra til å styrke kanalens norske musikkprofil og trekke frem nye spennende navn. Berte Rommetveit skal også være med når Kanal 24 flytter til Tromsø under årets by:larm.

Musikksjef Tone Lise Skagefoss blir for øvrig også i år og se som juryformann for IDOL på TV 2 fra fredag 13. januar. Se også:

Roy Hovdan går egne veier
05.01.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no