Raymonds Idol-Miss:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ble tatt imot som en helt!

Raymond Johansen klarte det. Etter 13 dager på veien kom han lørdag gående til Sogndal. Der ble han tatt imot som en helt, og fikk endelig møte sitt idol. Til og med ordføreren kom.


BILDE: Raymond Johansen på vei fra Tønsberg til Sogndal

RADIONYTT.NO - 25.06.05 - KYRRE DAHL
Raymond Johansen, programleder i Radio Tønsberg, lovte å gå til Sogndal dersom Tone ikke vant Idol. Det løftet har han nå innfridd. Les mer om turen her:

Mandag for nesten to uker siden startet han i Tønsberg. Siden har han gått mil etter mil gjennom Vestfold, Buskerud og Sogn og Fjordane. På veien har han passert blant annet Eidsfoss, Åmot, Sigdal, Nesbyen, Hemsedal og Lærdal. Lørdag kom han gående inn i Sogndal sentrum og der ble han tatt imot som en helt!


Raymond nærmer seg mål.

Raymonds egen dagbok:

Den 13.dagen. Startet dagen med å forsove meg. Våknet 08.45 i Lærdal, men d gikk bra. Etter å ha gått dem siste mila inn til Sogndal ventet enn overraskelse (se sognavis.no / pvest.no). Onkel Willy, dama Trine og noen venner hadde tatt turen opp og klarte virkelig å overraske meg.

Ordfører Karen Marie var også på plass med blomster, invitasjon til rådhuset sammen med foreldre av Tone og Eva samt flere, blant annet Helgi fra farmen. Så gikk jeg og ordføreren sammen inn til torvet hvor jeg fikk møte Tone. Hun hadde hørt om turen min og var mektig imponert. D var et koselig møte etter så mange mil og i bygda ble jeg tatt imot som helt. Folk ropte heia raymond, og var utrolig vennlige. Føltes som om jeg hadde vunnet en stor konkurranse. D er helt ubeskrivelig hvilken motagelse og følelse dette var. Men jeg får summe meg litt etter alle opplevelsene og inntrykkene, for dette var gøy! Og veldig fornøyd og stolt av meg selv er jeg for at jeg klarte å gjennomføre d og stod for d jeg sa!


Endelig fikk Raymond møte jenta han har gått så langt for.


Og jammen fikk han ikke en klem av Idol-Tone også.

Radionytt.no gratulerer Raymond med veloverstått Idol-Miss!...... ( alle bilder tilhører Raymond Johansen og/eller radionytt.no )

Mer om saken og flere bilder finner du på Sognavis.no og pvest.no
 SE OGSÅ:

Målet er i sikte
24.06.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no